Lezajlott az első nap!

 2010.09.20. 10:02

 Tegnap sikeresen lezajlott az első nap!

 

A rettenetes idő ellenére, köszönjük, hogy szép számmal eljöttetek, reméljük jól érezte magát minden kedves vendégünk. Kis élménybeszámolónk:

- Délelőtt Dr. Büki Andrea beszélt új könyvéről, aztán később beszélgetés indult a kötődő nevelés gyakorlati oldaláról is.

- Délután alaposan körbejártuk a mosható pelenkák témáját Haypál Orsolya vezetésével, ámbár e témáról még jó hosszasan tudtunk volna eszmét cserélni, de utána kezdődött a Hordozós Felvonulás!  Az ég is kegyes volt hozzánk, 3 nap után végre elaállt az eső pont akorra, és esernyőre már nem volt szükségünk!

Öt órakor kezdődött a családról szóló pszichológiai előadás-beszélgetés Goldmanné fehér Hajnalka gyermekpszichológussal, és aznapi programunk főként a várandós kismamáknak szóló előadással ért véget a szülésről, dúlaságról Maróy Dittával.

Közben megérkezett a Babycab termékek alkotója, Zsófi is, akinek munkáiban gyönyörködtünk, készülve a mai divatbemutatóra.

Az előadások alatt a gyerekek játszottak, ettek, aludtak - igényük szerint :)

 

 

Saját fotóink az előadásról itt!

Ééés ezt nézzétek: galéria a BAMÁ-n!

 

 

----------------------------------------------------------

A MAI PROGRAMRÓL:

 

Felhívjuk figyelmeteket, hogy szoptatásra alkalmas hely lesz kint a standunknál is, de erre alkalmas szotatós sarok van a Caritas termében is. Pelenkázó csak a Caritas termében van, kint a standnál a hűvös idő miatt nem helyezünk el pelenkázót.

Ma, HÉTFŐN DÉLUTÁN 3-KOR kezdődik a divatbemutató
a Cella Septichora üveges tetejénél.

Rossz hírünk is van: sajnos betegség miatt elmarad ma és holnap is a Ringató foglalkozás.

Helyette KEREKÍTŐ FOGLALKOZÁS LESZ 15.30-TÓL
(ugyanabban az időben).

 

VÁRUNK SZERETETTEL MA IS!

A bejegyzés trackback címe:

https://pbhn.blog.hu/api/trackback/id/tr822309378

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása